Cornel Gales si fiii Ilenei Ciuculete au participat marti seara la Gala Celebritatilor pentru a ridica" Premiul pentru intreaga cariera" care i-a fost oferit post-mortem indragitei cantarete.
Imbracat intr-un costum negru, nebarbierit, Cornel Gales a urcat pe scena, impreuna cu baietii Ilenei Ciuculete, si a primit un premiu, in numele regretatei artiste.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Va multumesc si imi cer scuze daca fac o imagine neplacuta. Traiesc niste momente pe care eu nu prea le inteleg.  Am şi o dilema foarte mare, aparuta in viata mea, mai nou. Nu inteleg, la momentula acesta, ce inseamna vointa Domnului, faca-se voia Domnului.

Deocamdata, nu inteleg care e, dar incerc sa-mi revin. Eu vreau sa multumesc acestor organizatori, dumneavoastra, tuturor ca suportati prezenta mea aici. Ce sa spun?  Va multumesc!", a spus Cornel Gales, care a izbucnit in lacrimi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si