”Da, a venit domnul Gales sa ma ia de la aeroport. Ne intelegem bine. Ma inteleg bine cu toti oamenii din jurul mamei. Eu sunt fericita cu orice decide mama. ”, a maruturisit ea.

De cealalta parte, Cornel Gales a spus ca o place pe Viviana.: ”Imi place totul la Viviana. E o femeie cum nu prea mai exista in ziua de astazi. ”Mama este eroul meu.

Pe mine nu m-ar deranja o relatie cu oricine daca ea e fericita cu decizia luata”, a mai spus Alexandra, fiica Vivianei.

”Despre asta vorbeam. Despre ce am luat cu mine. Nu intelegea. A fost lung drumul. Nu mi-a fost. Am vorbit despre cum am calatorit, despre cum a fost pe drum, despre ce program am azi. O sa luam masa impreuna, dar nu stiu daca va fi si Cornel”, a mai spus fiica Vivianei.

Mai mult de atât, la cateva ore dupa ce au fost surprinsi impreuna in aeroport, cei doi au venit impreuna in direct, la WOWbiz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Il cunosc pe Cornel de aproape o luna de zile”, a mai spus Alexandra, zisa Sasha, atunci când a fost intrebata de catre Andreea de cat timp il cunoaste pe fostul sot al Ilenei Ciuculete.

”Este un copil extraordinar, pe care si l-ar dori oricine. Uite cat de dulce este”, a mai spus Cornel despre Alexadra.

”Am 18 ani, sunt in clasa a XXI-a, sunt la liceu in Spania, de patru luni”, a mai spus ea.

De asemenea, Cornel a spus ca pe langa scoala ea se ocupa si de business. 

”Imi place la Cornel faptul ca ii da o stare de bine, iar mama de oameni de genul asta are nevoie in jurul ei. Mama nu-l iubeste pe Cornel. Il cunoaste de putin timp. Din ce stiu eu, nu-l iubeste”, a spus Alexandra in direct, la WOWbiz. 

”Prima data nu mi-a zis de relatie, am aflat de la stiri. Cum sa se casatoreasca? Pai, cum, Cornel? Nu mi-ai zis? Credeam ca voi fi domnisoara de onoare”, a mai marturisit ea, atunci cand a fost intrebata daca stie ca cei doi s-ar casatori.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si