Close sidebar
Close sidebar

Coronavirus la fabrica vizitată de Klaus Iohannis

La doar o zi după vizita președintelui Klaus Iohannis la fabrica Ford de la Craiova, un angajat a fost despistat cu coronavirus.

Alex Dumitrescu,

Klaus Iohannis în vizită la fabrica Ford de la Craiova

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Reprezentanții companiei au dat asigurări că în ziua vizitei președintelui, angajatul nu era prezent la locul de muncă.

Primele simptome

„Siguranta angajatilor Ford este prioritara pentru noi. In acest sens, am notificat toti angajatii care s-au aflat in contact apropiat cu persoana diagnosticata pozitiv, solicitandu-le sa se adreseze medicului de familie.

Am urmat pe deplin toate protocoalele globale Ford in vigoare si lucram indeaproape cu Directia de Sanatate Publica Dolj, in legatura cu acest subiect. Vom monitoriza situatia si vom respecta toate instructiunile autoritatilor locale, in timp ce vom continua sa punem in aplicare protocoalele de siguranta ale Ford, cu scopul de a preveni raspandirea coronavirusului”, se arată într-un comunicat al companiei.

Citeste si: Premierul bulgar a intrat în autoizolare. El a fost prezent la summit-ul de la Bruxelles, unde a participat și Klaus Iohannis

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

În 22 iulie, angajatul companiei a prezentat primele simptome de coronavirus și nu s-a mai prezentat la serviciu. Următoarea zi, pe 23 iulie, el a primit rezultatul pozitiv al testului COVID-19.

Mesajul lui Klaus Iohannis

Președintele a fost miercuri, 22 iulie, într-o vizită la fabrica de la Craiova unde a felicitat echipa pentru „exemplul foarte bun despre cum trebuie să funcționeze o uzină modernă”.

„Sunt foarte bucuros ca am revenit astăzi(miercuri- n. red.) în Craiova. Am văzut ce noutăți avem aici, o echipa foarte dedicată, oameni harnici și cred ca e un semn foarte bun pentru locația economică.(...) La sosire, în aeroport, am avut și o întâlnire cu autoritățile locale. Locația economică Craiova este extrem de importanta pentru România, o locație economica de primă mână în Europa și pentru asta e nevoie de investiții și extindere”, a spus Klaus Iohannis.

Citeste si: VIDEO- Klaus Iohannis, anunț important despre România. Ce trebuie făcut în acest moment

El a vorbit și despre banii obținuți la Bruxelles, cerându-le autorităților locale să investească în proiecte pentru Craiova.

„I-am invitat să pregătească din timp proiecte pentru Craiova, pentru infrastructură, dezvoltare ecomonică, să pregătească forță de muncă. De-asta m-am dus acolo. Pentru bani europeni, nu pentru mine. Pentru România și pentru restartarea României”, a mai spus Iohannis.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI