"Am câteva mesaje primite de la colegii mei care se ocupă de această zonă de protocol medical Covid-19. Înţeleg că ar fi vorba de patru testări pozitive, nu ştim cine sunt aceste persoane şi încă nu le avem confirmate decât telefonic, nu am văzut testele efectiv", a declarat Ştefan, la ProX.

Patru cazuri de infectare cu noul coronavirus la FCSB

FCSB se alătură astfel altor echipe din Liga I la care s-au raportat teste pozitive, între care CFR Cluj, Dinamo, CSU Craiova, Astra, FC Botoşani, UTA Arad.

jucători steaua covid 19
coronavirus la fcsb

Citeste si: Decizie neașteptată a iubitei lui Florin Salam! Roxana introdusese acțiune la Tribunalul București EXCLUSIV

FCSB: Jucătorii infectaţi cu noul coronavirus sunt asimptomatici şi au fost izolaţi

FCSB anunţă că jucătorii infectaţi cu noul coronavirus sunt asimptomatici şi au fost izolaţi.

"FCSB anunţă că, în urma ultimei testări COVID-19, au fost înregistrate patru cazuri pozitive în cadrul lotului nostru. Astfel, Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea sunt fotbaliştii care au fost infectaţi cu virusul SARS-COV-2, aceştia urmând să fie preluaţi de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, în conformitate cu normele în vigoare. Menţionăm faptul că jucătorii sunt asimptomatici şi au fost deja izolaţi de restul grupului. De asemenea, clubul nostru va aplica toate prevederile legale care rezultă în urma acestei situaţii", se arată în comunicatul FCSB.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din cauza numărului mare de jucători infectaţi, Astra şi Dinamo nu au mai putut disputa două, respectiv cinci meciuri din finalul sezonului trecut, iar campioantul a fost îngheţat.

Citeste si: Veste bună: Programul teraselor se va prelungi

Citeste si: Ce s-a găsit în sângele lui Emi Pian. Amăunte șocante din noaptea fatidică

Citeste si: Cum să faci clătite curcubeu? Reţeta simplă pe care trebuie neapărat să o încerci!

FCSB a fost învinsă de Astra, scor 3-2, după ce a condus cu 2-0

Formaţia FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Astra Giurgiu, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. FCSB a condus cu 2-0, însă giurgiuvenii au revenit şi au obţinut victoria.

Pentru Astra au marcat Alibec '36, '80 şi Seto '53, iar pentru FCSB au punctat Popescu '18 şi Man '29.

Astra: Lazar- Bruno, Graovac, Dima (Stahl '83), Radunovic- Şerban (Gheorghe '12/ Dandea '64), Crepulja, Seto, Răduţ- Alibec, Budescu (Fatai '83).Antrenor: Bogdan Andone.

FCSB: A. Vlad- Creţu, I. Cristea, A. Miron (Niţă '84), Ov. Popescu- D. Olaru, Vînă (Popa '74), O. Moruţan- D. Man, A. Petre (Dumitru '46), Fl. Tănase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si