”CJSU a decis azi, ca urmare a informarii de către DSP cu privire la rata incidentei cazurilor pozitive din comuna Corneşti (care depăşeşte 3 cazuri la 1.000 locuitori), ca începând de mâine 15 septembrie, unitatea de învăţământ din acest UAT sa treacă la scenariul 3 (învăţământ online)”, a transmis, luni, prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean.

Potrivit acestuia alte modificări nu există la nivelul unităţilor de învăţământ din judeţ.

Nu este singura școală din România care a trecut la scenariul roșu

”Scenariile se vor actualiza săptămânal, sau ori de câte ori va fi nevoie, în funcţie de situaţia epidemiologică existenta la nivelul fiecărui UAT”, a mai transmis prefectul de Cluj.

coronavirus la școală cluj
O școală dintr-o comună din Cluj a trecut exclusiv la cursurile online.[Sursa foto: google]

Citeste si: Raed Arafat ne anunță că vin zile grele. "Se va asocia COVID-ul cu gripa sezonieră în aceeaşi perioadă și..."

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Prima zi de școală în condiții de pandemie. Care este riscul cel mai mare

Citeste si: Al doilea val de coronavirus? Ce țări din Europa sunt lovite brusc de "taifunul" Covid-19

În judeţ au fost confirmate 21 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, iar 283 de pacienţi COVID-19 sunt internaţi în spital.

În decizia anterioară a CJSU Cluj, erau opt unităţi în scenariul 3 – cursuri online, 98 de şcoli în scenariul 2 şi 317 de unităţi de învăţământ în primul scenariu.

Citeste si: Vizieră la școală, în loc de mască de protecție: „Se poate respira mai bine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si