Un focar de infecţie cu SARS-CoV-2 a fost depistat la compartimentul de Neurochirurgie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, iar focarul de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Băbeni s-a extins şi miercuri au fost înregistrate 70 de cazuri de îmbolnăvire noi în rândul beneficiarilor şi angajaţilor, a informat Instituţia Prefectului.

Potrivit Prefecturii Vâlcea, la Neurochirurgia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă au fost raportate patru cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul cadrelor medicale, în ultimele două zile.

70 de cazuri noi la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Băbeni 

Referitor la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Băbeni, sursa citată precizează că miercuri au fost înregistrate 70 de cazuri noi, persoanele testate pozitiv fiind 52 de beneficiari şi 18 angajaţi.

Citeste si: Băiețel de 8 ani din Buzău, primul copil român la Terapie Intensivă după infecția cu coronavirus

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj după recordul de noi cazuri de coronavirus: "Pandemia e departe de a se fi încheiat"- VIDEO

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Dragoș Bucur, infectat cu noul coronavirus. Care este starea actorului

Test coronavirus
Test coronavirus

Primele cazuri de infectare cu noul coronavirus la centrul din Băbeni au fost înregistrate în urmă cu aproape două luni.

1.700 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, în judeţul Vâlcea

În judeţul Vâlcea, de la începutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate 1.700

de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. În prezent sunt internate în spitalele din judeţ 108 persoane infectate cu noul coronavirus.

Citeste si: Focar de coronavirus la Ambulanța Prahova: aproape jumătate dintre angajați sunt infectați

Până astăzi, 16 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 107.011 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Citeste si: Coronavirus România 16 septembrie. De ce a explodat numărul de cazuri

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.713 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si