„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie", a declarat Dragoș Bucur.

Actorul a mai spus că și-ar fi dorit "să nu fie necesară acestă întrerupere" a emisiunii, dar că este convins că se va trece extrem de repede peste această situație.

Citeste si: S-a urcat în autobuz cu un șarpe în loc de mască. "Când l-am văzut că mișcă, am țipat"

Dragoș Bucur: "Mai avem de filmat"

După ce Dragoș Bucur a fost confirmat pozitiv, producătorii au decis ca toată echipa de producție de la "Visuri la cheie", dar și arhitecții și designerii să intre în autoziolare până la aflarea rezultatelor testelor, informează ProTV.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Județul cel mai lovit de criza coronavirusului din ultimele 24 de ore

Realizatorul emisiunii de la ProTV a venit cu precizări: "Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, este declarația lui Dragoș Bucur.

dragos bucur


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si