„Acesta, la data de 14 februarie a.c., in jurul orei 22.30, in timp ce se afla la domiciliul iubitei sale, o femeie de 39 ani, din municipiul Brasov, pe fondul unei discutii in contradictoriu, i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri.

Ulterior, tot prin acte de violenta, si-ar fi insusit cheile locuintei si un telefon mobil, ar

fi incuiat victima in locuinta si ar fi plecat, pentru a o impiedica pe aceasta sa solicite sprijin”, a precizat, astazi, purtatoarea de cuvant a Politiei Judetene Brasov, Gabriela Dinu, potrivit mytex.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In cele din urma, femeia a reusit sa depuna plangere impotriva agresorului, iar politistii de la Biroul de Investigatii Criminale Brasov l-au retinut pe suspect, apoi procurorul de caz l-a prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, masura fiind aprobata.

Cercetarile in

caz continua pentru lovire sau alte violente, lipsire de libertate in mod ilegal si talharie calificata, in cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, mai adauga sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si