Close sidebar
Close sidebar

Cosmin Contra, noul selectioner al nationalei Romaniei! Cine ii va lua locul la Dinamo

Cosmin Contra, in varsta de 41 de ani, a ajuns la un acord cu Federaţia Română de Fotbal şi va prelua naţionala „tricoloră” din mâinile germanului Christoph Daum.

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

"Guriţă” era a doua variantă a forului prezidat de Răzvan Burleanu, după Dan Petrescu, acesta din urmă refuzând propunerea celor de la „Casa Fotbalului”. Contra are de gând să-şi ia adio de la Dinamo înaintea meciului de sâmbătă, cu CS „U” Craiova, tocmai pentru a parafa contractul cu FRF. Tehnicianul şi gruparea din „Ştefan cel Mare” îşi vor încheia socotelile pe care amiabilă, deoarece în contractul lui Contra cu „roş-albii” există o clauză  care să-i permită acest lucru. Acum, Dinamo are două variante înlocuitor pentru Cosmin Contra. Până la meciul din Bănie, „câinii” vor fi preluaţi de Vasile Miriuţă şi Claudiu Niculescu, potrivit evz.ro.
 
„Guriţă” va sta pe banca echipei naţionale la ultimele meciuri din preliminarii, cu Kazahstan şi Danemarca, având ca obiectiv calificarea la EURO 2020.
 
Sursa stire: WOWbiz.ro

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI