Crimă îngrozitoare în județul Maramureș. Un bărbat de numai 35 de ani a fost găsit înjunghiat duminică dimineață în localitatea Șomcuta Mare. Criminaliștii au ajuns la fața locului și au demarat o anchetă complexă, transmite presa locală.

Citeste si: VIDEO- Ultimele clipe din viață ale omului de afaceri ASASINAT la Arad

Victima a fost găsită în zona unei pălincării și, cel mai probabil, din primele informații, ar fi proprietarul acesteia, conform postului Antena 3.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

UPDATE. ”Azi, 30 mai, ora 07.36, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană este decedată într-o pălincie de pe raza oraşului. La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 53 de ani din Berchez şi cadavrul unui bărbat de 33 de ani din Berchez”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş.

Citeste si: Caz incredibil: O însoțitoare de zbor a fost lovită cu pumnul în față de o pasageră. Aceasta a rămas fără dinți   

Crimă oribilă în Maramureș. Autorul a fost reținut

Cadavrul cu cuțitele în piept a fost găsit de un vecin. Polițiștii au ajuns la locul crimei și au demarat o anchetă. La fața locului se află și un procuror criminalist.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile din culisele atentatului cu bombă de la Arad. Omul de afaceri Ioan Crișan, implicat în cazuri "suspecte"

Conform sursei citate, autorul crimei de la Maramureș a fost identificat și reținut de Poliție. Pentru că i s-a făcut rău, însă, el a fost dus cu un echipaj al Ambulanței la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si