Crima infioratoare de Craciun. Un barbat din Sibiu si-a ucis fiica si sotia, apoi a aruncat cadavrele in fantana casei lor
Un barbat de 43 de ani din sura Mare, Sibiu, si-a ucis sotia si fiica in ziua de Craciun. Apoi, le-a aruncat cadavrele in fantana casei lor si a incercat sa se sinucida. Sotia avea 36 de ani si fiica acestora avea 14 ani, potrivit Turnul Sfatului.
Dupa ce si-a dat seama de ce a fost in stare, barbatul a incercat sa se spanzure in propria gospodarie, insa a fost gasit de fiul sau de 18 ani care a taiat funia. Criminalul a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Sibiu. Dupa ce si-a gasit tatal, tanarul de 18 ani a anuntat politia ca nu-si gaseste mama si fiica. Politistii le-au gasit fara suflare in fantana casei lor, cu urme de violeta in jurul gatului. Momentan, nu se cunoaste exact cauza mortii, numai medicii legisti pot stabili acest lucru.
Potrivit cercetarilor facute pana acum, cei doi soti urmau sa divorteze si sa se prezinte la ultima infatisare din cadrul procesului in luna ianuarie.

Sotia avea 36 de ani si fiica acestora avea 14 ani, potrivit Turnul Sfatului.

Dupa ce si-a dat seama de ce a fost in stare, barbatul a incercat sa se spanzure in propria gospodarie, insa a fost gasit de fiul sau de 18 ani care a taiat funia.

Criminalul a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Sibiu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dupa ce si-a gasit tatal, tanarul de 18 ani a anuntat politia ca nu-si gaseste mama si fiica. Politistii le-au gasit fara suflare in fantana casei lor, cu urme de violeta in jurul gatului. Momentan, nu se cunoaste exact cauza mortii, numai medicii legisti pot stabili acest lucru.

Potrivit cercetarilor facute pana acum, cei doi soti urmau sa divorteze si sa se prezinte la ultima infatisare din cadrul procesului in luna ianuarie.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si