Close sidebar
Close sidebar

Crima odioasa facuta de un roman in Spania. Barbatul si-a transat fiica de numai doi ani, apoi a incercat sa se sinucida. De ce a facut aceste gesturi cutramuratoare?

Un roman de 28 de ani care lucra in Spania a fost capabil de o fapta odioasa. Omul si-a ucis fetita, in varsta de numai doia anisori, dupa ce a avut o cearta cu mama copilei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a produs in orasul Alzira, din Provincia Valencia. Fata se afla singura acasa cu tatal ei, cand acesta a pus mana pe un cutit si i-a taiat gatul. Imediat dupa ce si-a vazut fiica moarta, barbatul a incercat sa se sinucida. El a sarit de la etajul doi al cladirii in care locuia, dar nu a murit, el scapand doar cu cateva rani usoare in urma impactului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Barbatul a fost dus de urgenta la Spitalul La Ribera pentru a primi ingrijiri medicale, iar apoi a ajuns in custodia politiei.

Mama fetei, tot o romanca, in varsta de 24 de ani, nu se afla acasa in momentul producerii teribilei crime. Ea se afla acum internata in spital pentru ca a suferit un atac de panica la auzul acestor vesti. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI