Jan și Alina trăiau in concubinaj de mai bine de 20 de ani, iar anul acesta aveau planuri de nuntă. Liniștea familiei a fost însă tulburată de unele neînțelegeri, așa că femeia ar fi avut de gând să se despartă de bărbat. Vecinii i-au auzit seara trecută că se certau, însă nimeni nu avea să prevestească ce urma să se întâmple în această dimineață.

Citeste si: VIDEO- Apartamentul groazei. Primele imagini din locuința din Onești unde au fost uciși cei doi bărbați

„Erau bine ca și relație. Erau de foarte mult timp impreuna. Voiau sa facă nunta anul asta. Copii nu aveau. S-au auzit certuri? Aseară s ar fi certat, a fost o discuție intre ei aseară. Azi de dimineață s-or fi trezit in aceeași ceartă.” a transmis o vecină.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama femeii, care este vecină cu ei, i-a vizitat dimineață. Chiar dacă erau certați, femeia nu și-a imaginat că viitorul ginere îi va măcelări fiica. A plecat liniștită la biserică, iar când s-a intors i-a vizitat din nou.

Citeste si: Crimă îngrozitoare! O studentă a fost torturată și apoi ucisă. Cine este criminalul?

Un bărbat și-a ucis concubina

Când s-a întors, femeia s-a oprit la poarta celor doi. Și-a văzut ginerele cum incerca să ascundă de cadavrul femeii. A țipat către vecinii iar ei au alertat poliția.

crimă și sinucidere la ilfov
Un bărbat și-a înjunghiat concubina.[Sursa foto: PixaBay]

Orbit de furie, bărbatul și-a atacat concubina cu un cuțit. I-ar fi aplicat mai multe lovituri in zona gâtului și a pieptului, iar femeia nu a avut nicio șansă de scăpare. După ce a fost surprins de cea care ar fi trebuit să îi devină soacră- bărbatul s-a dus în casă și și-a pus capăt zilelor cu același cuțit.

La fața locului au sosit criminaliștii care au deschis o anchetă și au ridicat mai multe probe. Mama fetei a fost şi ea audiată pentru a stabili exact ce s-a întâmplat în casa tinerilor în această dimineaţă.

Citeste si: Prin ce chinuri teribile au trecut victimele de la Onesti? Ce spun specialistii despre profilul ucigasului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si