Tragedia care s-a produs sâmbătă, 11 decembrie, într-o vilă de lux dintr-un cartier rezidențial din Iași, a șocat o țară întreagă. Doi tineri studenți au fost uciși cu bestialitate. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, de origine marocană, student la Facultatea de Medicină, și iubita acestuia, în vârstă de 23 ani, de asemenea studentă la aceeași facultate. 

Ucigașul a dat dovadă de maximă cruzime

Nici până la această oră nu se știe cine a comis oribilele fapte. Anchetatorii vin cu noi informații din casa unde s-au produs ororile. Potrivit acestora, inclusiv pisica celor doi tineri îndrăgostiți a fost ucisă de agresor. 

Nu se știe nici motivul care a dus la moartea celor doi tineri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Noi detalii în cazul dublei crime de la Iași. Cine sunt cei doi tineri care au fost găsiți fără suflare?

Declarațiile făcute de procurorul de caz

Procurorul de caz care anchetează moartea celor doi studenți face dezvăluiri terifiante despre criminal. Potrivit acestuia, moartea tinerilor a fost una extrem de violentă. Studenții au fost înjunghiați de mai multe ori de făptaș. Trupurile lor au fost ulterior incendiate de ucigașul care s-a făcut nevăzut. 

”Moartea tinerei a fost violentă fiind datorată insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor multiple plăgi înțepat-tăiate. Leziunile sunt localizate la nivel epicranian, facial, cervical, atebraț stâng și drept.

Citeste si: Doi tineri din municipiul Iași au fost bătuții și torturați cu ciocanul chiar de proprii lor prieteni

Moartea tânărului a fost, de asemenea, violentă, consecință a mai multor plăgi înțepat-tăiate. Acestea se identifică hemifaciesului stâng, regiunii cervicale, hemitoracelui stâng, antebrațului stâng, mâinii și pumnului drept”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol, potrivit Antena 3.

Criminalul este căutat de autorități

Între timp, autoritățile caută orice urmă care să îi poată duce la criminalul care a acționat cu un sadism ieșit din comun. Inițial au fost reținuți și duși la audieri doi studenți de origine marocană, care au fost lăsați în cursul zilei de ieri să plece acasă, fiind găsiți nevinovați. Anchetatorii au demonstrat faptul că nu aceștia au săvârșit crima, așa cum s-a crezut inițial. 

Citeste si: Doi studenți marocani, audiați în cazul crimei din Iași! La ce concluzie au ajuns anchetatorii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si