Close sidebar
Close sidebar

Criminala cu față de Barbie, închisă pe viață. Ce a făcut după ce și-a ucis iubitul pentru că a vrut să se despartă de ea

O tânără de 24 de ani a fost condamnată la închisoare pe viață după ce l-a înjunghiat în inimă pe partenerul ei de viață, mai tânăr cu doi ani decât ea. Acesta tocmai o anunțase că vrea să rupă relația cu ea, dar femeia nu a acceptat vestea primită și a fost cuprinsă de furie.

Sorin Negru,

Abigail White, cunoscută ca "Fake Barbie", în vârstă de 24 de ani, este închisă pe viață

[Sursa foto: The Sun]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânăra care își luase numele de „fake Barbie” pe rețelele sociale destinate adulților a fost închisă pe viață, dar poate solicita eliberarea condiționată după minim 18 ani.

Citește și: EXCLUSIV: Cel de-al doilea tânăr implicat în accidentul cu ATV-ul în Prahova a pierdut lupta pentru viață la 10 zile după ce a murit prietenul lui/”Cu două zile înainte se mișca, a strâns mâna mamei lui și se dezumflase la față”

Fotomodelul britanic, aflat la închisoarea de maximă siguranță HMP Eastwood Park din Gloucestershire, cere acum  vizite conjugale la închisoare cu noul ei partener, conform The Sun.

Abigail White, cunoscută ca "Fake Barbie"

[Sursa foto: The Sun]

Modelul „fake Barbie”, ucigașă cu sânge rece  

Abigail White, în vârstă de 24 de ani, l-a înjunghiat în inimă pe Bradley Lewis, în vârstă de 22 de ani, după ce tânărul s-a despărțit de ea în luna martie

anul trecut.

Citește și: Informații halucinante ies la iveală, în cazul uciderii copilei de 12 ani din Germania. Ce făceau criminalele fetei la o zi după fapta oribilă?

Femeia s-a apărat în fața judecătorilor spunând că a vrut doar să-l sperie pe tatăl celor trei copii ai săi, dar a fost condamnată pentru crimă la minimum 18 ani de închisoare.

Abigail White, cunoscută ca "Fake Barbie" și iubitul ei

[Sursa foto: The Sun]

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

White, care s-a lăudat că câștigă 60.000 de euro pe an cu contul său de OnlyFans, s-a certat cu Bradley într-un pub din Bristol, unde i-a aruncat o băutură în față. 

Bărbatul i-a spus unui prieten: „Sunt mort când ajung acasă”, lucru care s-a adeverit, din nefericire, la literal.

White, care a trimis odată un mesaj unei prietene cu textul „Cred că sunt capabil să-l omor”, l-a înjunghiat ulterior cu un cuțit de bucătărie de 15 cm.

Ea a mărturisit ulterior că nu și-a dat seama ce a făcut până când nu a fost prea târziu și bărbatul nu a mai putut fi salvat de medici.

Abigail White, închisoare pe viață pentru uciderea iubitului

[Sursa foto: The Sun]

"Fake Barbie" cere vizite conjugale la închisoare

Abigail White, care este închisă la HMP Eastwood Park din Gloucestershire, insistă acum ca „nevoile” ei sexuale să fie luate în considerare și cere ca bărbaților să li se permită să stea peste noapte cu femeile din penitenciar.

Citește și: Caz revoltător în Germania! Un român a ucis cu sânge rece o femeie în vârstă de 66 de ani

Ea și-a exprimat doleanțele în revista închisorii Inside Times:

„Mi-am dat seama, după ce am fost recent condamnată la 18 ani, că închisorile nu facilitează înnoptarea femeilor deținute și a partenerilor acestora. Ar trebui să ia în considerare și să ia în considerare nevoile noastre și să li se permită bărbaților și femeilor să petreacă noaptea împreună".

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Aș dori să știu ce cred și alți prizonieri despre asta, deoarece destul de multe fete de aici sunt de acord”, a mai spus condamnata.

Citește și: Un bărbat cu cagulă pe față a amenințat o vânzătoare cu un cuțit și a furat 10.000 de lei dintr-o benzinărie din Brăila

Un purtător de cuvânt al Serviciului Penitenciar a declarat pentru The Sun: „Deținuții își văd familia în timpul vizitelor de zi, care sunt supravegheate de personal”.

Vizitele conjugale- în care deținuții petrec câteva ore sau zile în privat cu soțul lor legal, adesea pentru activitate sexuală- sunt permise în mai multe țări, inclusiv în Australia, SUA, Canada, Franța și Spania.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI