Close sidebar
Close sidebar

Cristiano Ronaldo face anunțul, în plină pandemie de covid-19

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care cere fanilor să stea acasă în aceste vremuri dificile pentru întreaga lume, dar şi să ajute personalul medical care luptă pentru salvarea de vieţi.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"În aceste momente dificile pentru întreaga lume, să fim recunoscători pentru ceea ce contează- sănătatea noastră, familia noastră şi persoanele dragi. Staţi acasă şi haideţi să ajutăm personalul medical care luptă pentru salvarea vieţilor noastre", a scris Ronaldo pe reţelele de socializare, el postând o fotografie în care apare alături de trei dintre copiii săi: Eva, Mateo si Alana Martina.

 

Citeste si: Anunț de ultimă oră: Declarația pe proprie răspundere nu poate fi semnată online!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Europa depăşeşte pragul de 25.000 de decese cauzate de COVID-19

Citeste si: Demisie în masă la spitalul din Orăștie. „S-au ridicat și au plecat”

Cristiano Ronaldo face anunțul, în plină pandemie de covid-19

Mesajul de luni a apărut după o polemică iscată deoarece Ronaldo, logodnica lui Georgina şi copiii lor au fost văzuţi la o plimbare prin Funchal. El însă nu a încălcat nicio regulă, deoarece în Portugalia măsurile de izolare nu sunt atât de riguroase faţă de cele din Italia.

Citeste si: Om de știință american: "Coronavirusul o să facă ravagii..."

Jucătorul de 35 de ani este în Portugalia din 10 martie, el plecând mai întâi pentru a fi alături de mama sa, care a suferit un atac vascular cerebral.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI