Sursele medicale au declarat pentru Click! ca actrita a fost adusa la Spitalul Floreasca de catre nepoata ei, care i-a fost alaturi pana in ultima clipa.

"Pe nepoata Cristinei Stamate o cheama Cora. Cristina a avut doi fraţi, dintre care unul a murit in Isarel, din cauza inimii. Fratele cel maire, Valentin, are 81 de ani, locuieste in Bucuresti si este foarte bolnav, tot de inima.

A facut infarct in urma cu ceva timp, motiv pentru care nici nu a venit la inmormanatare. Cora este fata lui Valentin, de profesie inginer chimist, ca si tatal ei, si are o fiica de 18 ani, pe nume Marina, pe care a botezat-o chiar Cristina Stamate. Marina este studenta la Limbi Straine", a declarat pentru Click! o sursa bine informata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Cora este si cea care mosteneste averea Cristinei Stamate. Actriţa isi facuse testamentul in urma cu ceva timp." Cora mosteneste apartamentul de pe Brezoianu si ce mai agonisise Cristina Stamate.  Cristina nu a murit singura, cum s-a spus.

Cora s-a ocupat cat a putut si de tatal ei, si de matusa, si de familia sa", a adaugat sursa citata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si