Close sidebar
Close sidebar

Cruzime fara margini! O adolescenta de numai 16 ani a trecut prin chinuri groaznice, dupa ce a fost arsa de vie si violata de 14 barbati!

O fata de 16 ani din India a trait clipe de cosmar. A fost arsa de vie, dupa ce parintii s-au plans ca a fost violata.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia fetei s-a plans la batranii satului ca fata ar fi fost violata de nu mai putin de 14 barbati. Acestia au luat o decizie absolut socanta. Ei au hotarat ca ei acuzati de viol sa faca 100 de abdomene si sa plateasca o amenda de 50.000 de rupii, adica 600 de euro, o pedepsa infinit prea mica pentru faptele diabolice savarsite de acestia.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pana acum 14 persoane au fost arestate, in urma incidentului. Doar unul dintre agresori este inca in libertate si este cautat de politie. Fata ar fi fost rapita de acasa, in timp ce parintii erau la o nunta. Minora a fost torturata in padure si violata de catre toti barbatii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI