Regulile de acces pentru UNTOLD 2021: Fanilor Untold li se va cere, la intrare pe tărâmul magic, să prezinte un act de identitate și certificatul digital COVID-19, cunoscut la nivel european drept Green Pass. Documentul poate fi descărcat de pe platforma online certificat-covid.gov.ro și confirmă fie că ați fost vaccinat, fie că ați trecut recent prin boală, ori că ați fost depistat negativ la un test PCR nu mai vechi de 72 de ore.

În eventualitatea în care nu ați fost vaccinat, atunci veți fi testat într-unul dintre centrele medicale autorizate pentru Untold, situate la intrare în festival. Indiferent de cum veți face accesul, termoscanarea este obligatorie.

”Sunt vaccinat, am și certificatul, deci am tot ce trebuie să trec în regulă”, spune una dintre persoanele care vor participa la Untold 2021.

”O procedură complicată, dar mi se pare necesară având în vedere că e un eveniment de așa mari proporții cu atâta populație”, consideră o altă persoană.

Citeste si: VIDEO| Celebrul DJ olandez Armin van Buuren vine în România! "Pregătesc un set unic...”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

”Sunt vaccinat, am fost și la Electric Castle de curând, am de acolo toate procedurile făcute, practice sunt familiarizat cu toată procedura asta și abia aștept să mergem la UNTOLD să ne distrăm că era cazul sincer”, afirmă o altă persoană.

Regulile de acces pentru UNTOLD 2021: Maxim 75.000 de participanți

UNTOLD 2021 este primul eveniment, din categoria celor cu un număr maxim de 75 000 de participanți, care are loc de la debutul pandemiei încoace. Regulile în baza cărora se va face accesul sunt menite nu doar să-i protejeze pe fani, ci și să elimine cazurile cu certificate de vaccinare false. În cele 4 zile de festival, autorităţile şi organizatorii pot oricând să vă ceară aceste documente și să le verifice autenticitatea. Falsul în acte se pedepsește conform legilor în vigoare.

”Suntem primul eveniment din Romania unde se va face accesul se va face exclusiv cu acest Green Pass sau cu testare rapida tocmai din dorinta de a respecta angajamentul de a face cel mai sigur eveniment din Romania”, a declarat Edy Chereji, marketing manager UNTOLD.

Citeste si: Cu mască de protecție la UNTOLD

Odată ce ajungeți în perimetrul festivalului, trebuie să purtați mască de protecție. Dealtfel, pe întreaga durată a concertelor, accesoriul este obligatoriu și vă este permis să-l dați jos doar atunci când mâncați sau beți.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Prefer să port mască și să mă duc la UNTOLD 2021, să trăiesc experiența până la urmă, decât să am nervi pe mine și să nu pot mască și să nu ajung la UNTOLD. Adică mă bucur că se ține și că am parte de experiența asta anul ăsta, mai mult decât o să port mască…până la urmă suntem acolo!”, afirmă o tânără care va participa la festival.

Citeste si: Vești bune pentru elevi. Toți cei care obțin nota 10 la bacalaureat au gratis la Neversea și Untold

Organizatorii susţin că astfel îşi păstrează angajamentul de a face din UNTOLD unul dintre cele mai sigure evenimente din Europa și dacă se poate, chiar un exemplu internațional. Cu pregătirile sunt pe ultima sută de metri: vor fi 7 scene, cea principală va fi amplasată pe Cluj Arena. În acest moment, se lucrează la amenajarea spațiilor de food-court și la cele de relaxare. La producuția festivalui pun umărul 1 600 de oameni.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si