Romania, tara contrastelor. Spitalele publice sunt in mijlocul unui scandal urias. Managerii unitatilor sanitare sunt acuzati ca ascund cifrele reale privind infectiile spitalicesti. Exista insa un spital in Romania care a fost declarat cel mai curat din Europa.

Este vorba de Spitalul Sfantul Constantin din Brasov, un spital privat care a fost evaluat acum doi ani de Organizatia Mondiala a Sanatatii si a fost declarat cel mai curat spital din Europa.

Conducerea unitatii cheltuie mii de euro pe luna pe substante dezinfectante, dar si pe analize facute bolnavilor inainte de a intra in sectiile septice, analize care le arata daca pacientii poarta vreun germene periculos, informeaza digi24.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

in spitalul privat de la Brasov, sunt litera de lege regulile care ar trebui sa fie normale in orice clinica, dar pe care prea putini le respecta in spitalele de stat. inca de la intrare, fiecare persoana incalta papuci de unica folosinta. Dezinfectarea mainilor e obligatorie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si