Close sidebar
Close sidebar

Cum a ajuns un italian sa cerseasca pe strazile din Piatra Neamt. A venit din Italia fara nimic, insotit de cei doi caini ai sai si cere ajutor romanilor pentru a-si cumpara medicamente

Despre romanii care cersesc in Italia s-a scris mult de-a lungul timpului, insa acum, cazul unui italian care cerseste pe strazile Romaniei arata ca se poate intampla si invers.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Povestea italianului care cerseste in Piatra Neamt e una extrem de emotionanta. Barbatul a ajuns in Romania insotit de cei doi caini ai sai. A ramas fara casa in 2002, din cauza datoriilor:  „Mi-a luat-o banca. Nu am putut plăti ratele la timp când s-a trecut de la lira italiană la euro".

A trecut prin multe tari europenem, insa a ramas in Romania, la Piatra Neamt. Barbatul sta pe strada, cu o pancarta inmana pe care scrie in limba romana: „ Fara loc de munca si sunt in direct din strada italiana. Am nevoie pentru a cumpara medicamente pentru ficat si rinichi”.

Sursa foto: vestea.net

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Italianul spune ca avut parte de o serie de experiente neplacute, in special cu politistii din Botosani.

„Cel mai rau a fost la Botosani. Foarte rai politistii de acolo, stateau pe capul meu, ca nu e legal sa cer bani pe strada.

Dar eu nu dau in cap niminui, nu cer. Am cartonul, cine vrea da un ban, mananc si eu, iau o paine si la catei. La Piatra Neamt Politia m-a lasat in pace dar aici e rau cu grupurile astea de copii cersetori. Sunt rai, sunt violenti. Sunt foarte agresivi. Trebuie sa ma pazesc ca imi dau tarcoale”, a declarat el pentru Vestea.

Acesta mai spune ca a avut parte si de ajutor din partea unor romani din Arad si ca „italienii nu l-au ajutat niciodata”.

Italianul nu vrea sa ramana aici pentru totdeauna. Vrea sa vada Bicazul pentru ca a auzit ca e foarte frumos, iar mai departe, ar vrea sa ajunga in Albania.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI