Intr-unul dintre acestea se vorbeste despre perioada pensionarii Tatianei Iekel, cand actrita s-a retras din activitate si de pe scena Teatrului Mic si a ales sa traiasca discret, departe de luminile rampei. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Monotonia si viata tihnita de pensionar avea insa sa se risipeasca curand, cand Tatiana Iekel a primit propunerea fiului ei, Florin Piersic jr, sa joaca in scurt-metrajul sau “Reclama” unde a interpretat rolul unei pensionare. 
In 2005, Florin Piersic jr regizeaza pelicula “Fix alert”, dupa un scenariu scris impreuna cu actrita Dorina Chiriac, si isi distribuie parintii, pe Florin Piersic senior si Tatiana Iekel, respectiv tatal si mama sa in rolurile principale. 
In acest film, Tatiana Iekel interpreteaza rolul unei batrane bolnava de Alzheimer, rol pe care l-a jucat atat de bine incat, regizoarea Catalina Buzoianu o recheama in colectivul Teatrului Mic si o distribuie in spectacole. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si