Close sidebar
Close sidebar

Cum arată acum prințesa rromilor Ana Maria Cioabă, cea care a declanșat cel mai mare scandal internațional după ce a fost măritată forțat la 12 ani

În urmă cu 16 ani, căsătoria a doi copii de rromi, cu ”sânge regal” avea să declanșeze cel mai mare scandal international de acest fel. Regele Cioabă își căsătorea fiica de 12 ani.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ana Maria Cioabă, o copilă frumoasă, blondă și cu ochi mari, îmbrăcată pompos și plângând de mama focului. Așa a văzut-o lumea întreagă pe fata de 12 ani, prințesa rromilor, pe care tatăl ei, regele Florin Cioabă o căsătorea forțat, în tradiția neamului. Pentru că, în timp ce regele Cioabă oficia slujba religioasă în biserica penticostală pe care o conducea, Ana-Maria a fugit chiar din fața altarului, pe motiv că nu-i place mirele. La intervenția familiei, Ana-Maria a revenit în biserică, supunându-se tradiției tigănesti, dar mai ales voinței tatalui ei.

Nunta fiicei lui Cioabă a provocat la acel moment un scandal mondial: Consiliul European şi baroneasa Emma Nicholson (raportorul UE pentru România) au acuzat statul român de încălcarea atât a legislaţiei româneşti, cât şi a normelor internaţionale. Comisia de anchetă a Direcţiei pentru Drepturile şi Protecţia Copilului din Sibiu a decis ca cei doi "soţi" să locuiască separat şi să înceteze orice relaţie de natură maritală, până când tinerii vor împlini vârsta legală pentru căsătorie.

Florin Cioabă a acceptat această decizie atunci.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ce s-a întîmplat de fapt în familia regală a rromilor este însă altă poveste. Cert este că prințesa Ana Maria, căsătorită la 12 ani cu Mihai Biriță, atunci de 15 ani, este și acum împreună cu acesta.

Citeste si: Mare bucurie pentru Dorin Cioabă: ”Casa regală internațională a romilor anunță nașterea Principelului Bogdan al III-lea!”

Citeste si: Imagini REVOLTĂTOARE de la o nuntă ţigănească din Craiova! Mireasa are doar 8 ani, mirele- 10! Nu credeai că mai poţi vedea aşa ceva în România anului 2018 VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Regele Cioaba a ramas fara palat! Imobilul de la Sibiu a fost scos la licitatie

Deși are doar 30 de ani, Ana Maria Cioabă este mama a doi copii, unul de liceu! Prințesa Ana Maria trăește cu soțul ei într-un palat din Sibiu, și în curând își va aduce acasă și…o noră!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI