Close sidebar
Close sidebar

Cum arată cea mai frumoasă fetiță din lume, considerată „înger”. La doar șase ani, Alina are zeci de mii de fani

Alina Yakupova, o copila de șase ani din Rusia, este considerată cea mai frumoasă fată din lume. Fetița este comparata cu un „înger” și are deja zeci de mii de fani.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rusoaica este de meserie model și la doar șase ani este faimoasă în toată lumea. Are 22.000 de urmăritori pe Instagram şi a colaborat cu unele din cele mai mare case de modă încă de la vârsta de patru ani. Este atât de frumoasă încât mulți spun că arată ca un înger.

Cum arată cea mai frumoasă fetiță din lume, considerată „înger”

Alina Yakupova are părul blond ca mierea, ochii de un albastru ireal şi un zâmbet radiant. Fata are lumea la picioare la cei șase ani pe care îi are.

La doar, șase ani, Alina are zeci de mii de fani

Vedetă de la o vârstă foarte fragedă, copila a strâns în cursul ultimilor ani 22.000 de fani pe Instagram, din Germania, Costa Rica sau chiar California.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Citeste si: Vestea ȘOC a momentului la Puterea Dragostei! Livian și Bianca nu mai formează un cuplu!

Pe lângă faptul că este frumoasă, Alina este o adevărată profesionistă. Ea este model pentru numeroase case de modă.

Lucrează cu brand-uri de renume încă de la vârsta de patru ani. Iar pentru a arăta cât este de pasionată de proiectele sale, postează poze pe Instagram după fiecare şedinţă foto. Acestea sunt, de altfel, şi motivul pentru care a devenit faimoasă.

Citeste si: Reacția uimitoare a unei mirese. A fost dezamăgită de darul primit de la prietena cea mai bună și a făcut-o de râs în fața tuturor

Alina Yakupova nu este însă primul model din Rusia care capătă titlul de cea mai frumoasă fată de lume. În urmă cu doar doi ani, Anastasia Knyazeva a cucerit planeta cu frumuseţea ei, conform a1.ro. Copila a fost implicată, de asemenea, în mai multe campanii de modă şi s-a făcut remarcată datorită trăsăturilor ei. Mulţi o compară cu o păpuşă de porţelan.

Citeste si: Miercuri, 16 octombrie- Rugăciunea care trebuie rostită, te va scăpa de orice frică

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI