Close sidebar
Close sidebar

Cum arata orasul subteran din Turcia care gazduia peste 20.000 de persoane

Au aparut mai multe fotografii cu orasul de sub pamant din Turcia, care a gazduit in trecut peste 20.000 de persoane. Orasul a fost descoperit in 1963 de un barbat care a daramat un zid din subsolul casei sale din regiunea Cappadocia cand a gasit o camera secreta.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum, au aparut mai multe fotografii cu labirintul subteran, care dezvaluie bucatarii, biserici, scoli, dar si morminte, construite la 18 metri sub pamant, relateaza The Independent.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Se crede ca orasul a fost creat in timpul perioadei bizantine si a fost folosit ca un buncar. Aici s-ar fi adapostit oamenii pe timp de razboi sau in timpul unor calamitati naturale. Usile se puteau inchide doar din interior.

Doar jumatate din orasul secret este accesibil, el fiind conectat cu alte tunele care se intind pe kilometri intregi. Orasul a devenit o adevarata atractie turistica, in Turcia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI