1.

Acorda atentie culorii cireselor

Ciresele bune de consum sunt cele de un rosu stralucitor si cele purpurii. Cu cat nuanta de rosu este mai inchisa, cu atat ciresele vor avea un gust mai dulce. Pe de alta parte, daca sunt prea coapte, s-ar putea ca fructele sa aiba deja viermi in ele.

Culorile si nuantele pe care le pot avea ciresele merg de la galben si roz la rosu, rosu de Burgundia si chiar negru.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

2. Verifica aspectul

Ciresele trebuie sa fie ferme la atingere, curate, netede, fara urme de mucegai si fara zone putrezite. Coditele cireselor trebuie sa fie verzi si intacte. Evita fructele care prezinta pete maronii, precum si fructele prea moi sau prea tari.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si