Close sidebar
Close sidebar

Cum o să fie vremea de Paște. Anunțul venit de la ANM

Pentru cei care se întreabă cum o să fie vremea de Paște, răspunsul este aici.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Meteorologii de la ANM au emis o prognoză valabilă pe întreaga durată a lunii aprilie.

Valorile termice se vor situa în general sub cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice şi la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane din vestul şi nordul teritoriului, scrie Evz.

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile intracarpatice şi apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Săptămâna 15.04.2019 – 22.04.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui uşor excedent local în regiunile sudice dar şi a unui uşor deficit în nord-vestul teritoriului.

Săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019 Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval, la nivelul întregii ţări.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în jumătatea vestică a teritoriului şi în general apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI