Probabil ți-ai pus și tu aceste întrebări și nu numai, de-a lungul timpului. Pentru a-ți veni în ajutor, în cele ce urmează, îți vom prezența câteva criterii după care să te ghidezi pentru alegerea unei lenjerii de pat de calitate. 

1. Nu te ghida după preț 

Probabil te-ai convins și tu de-a lungul timpului că prețul nu dictează calitatea în unele cazuri, astfel încât poți achiziționa produse destul de scumpe, însă nu calitative.

Cel mai bine este să acorzi atenție altor caracteristici, cum ar fi materialul din care este croită lenjeria, tipul țesăturii, densitatea, dimensiunile acesteia, posibilitatea de a-i adăuga anumite componente, cum ar fi fețe de pernă suplimentare și așa mai departe. O lenjerie scumpă nu este neapărat calitativă, la fel cum o lenjerie ieftină nu trebuie să fie de slabă calitatate. Întotdeauna corelează prețul cu aceste caracteristici și îți vei da seama dacă vei face alegerea perfectă. 

2. Învață diferența dintre materiale

Este foarte ușor să alegi o lenjerie calitativă dacă ții cont de materialele din care pot fi confecționate acestea. În topul celor mai bune materiale se află bineînțeles, bumbacul. Acesta este materialul ideal, care poate fi întreținut foarte ușor, este foarte confortabil și îl găsești într-o mulțime de variante: bumbac simplu, bumbac ranforce, bumbac satinat și așa mai departe.

Atenție însă! Indiferent de descrierea unei lenjerii, întotdeauna verifică eticheta sau cere detalii suplimentare, deoarece o lenjerie din bumbac satinat poate fi de fapt o lenjerie care nu e confecționată doar din bumbac și nici metoda de satinare nu este cea la care te-ai aștepta. 

3. Orientează-te către produse românești 

În România, se fabrică lenjerii foarte bune la prețuri excelente, așa că ar fi păcat să nu alegi produse românești.

Astfel, nu te vei bucura doar de lenjerii de calitate și frumoase, ci vei ajută și economia locală. Poți găsi chiar si în magazine online lenjerii de pat produse în România, astfel încât sa iți fie mai ușor să le alegi. 

Cum să alegi o lenjerie de pat de calitate
Cum să alegi o lenjerie de pat de calitate

4. Alege lenjeriile ale cărora instrucțiuni de întreținere sunt simple

De câte ori nu ți s-a întâmplat să speli lenjeria de pat și să constați că s-a decolorat ori că a intrat la apă sau mai rău, că s-a deteriorat? Toate aceste situații pot fi prevenite foarte ușor, dacă vei citi instrucțiunile de întreținere de la producător. În cazul în care nu mai ai eticheta, ține minte că majoritatea lenjeriilor se spală la maxim 40 de grade Celsius. Dacă vrei să le dezinfectezi, utilizează o soluție specială pentru haine, care nu le va afecta. Nu băga lenjeriile de pat la programe de spălare prelungite sau la temperaturi ridicate, deoarece le vei scurta durata de viață. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Criterii de alegere a lenjeriei perfecte- lucruri pe care cumpărătorii nu le știu adesea

5. Cumpără dintr-un magazin de încredere

Dacă vrei să scapi de aglomerația din magazine și dacă îți dorești să ai la dispoziție mai multe modele de lenjerie, cel mai simplu este să comanzi online. Cu toate acestea, trebuie să alegi un magazin cu produse de calitate, care îți oferă încredere pentru a comanda.

Cum știi că un magazin este de încredere? Verifică dacă are toate datele de identificare trecute în pagina dedicată și dacă are date de contact valabile. Bineînțeles, poți caută și pe internet recenzii, iar în cazul în care ceva nu este în regulă, vei afla imediat. 

În încheiere, am vrea să știm cum alegi tu lenjerii de pat de calitate! 

Citeste si: Cum a fost surprinsă Ligi de la „Puterea Dragostei”?! Fanii au rămas muți de uimire

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si