Close sidebar
Close sidebar

Cum sa cuceresti o femeie. Un profesionist sustine ca exista trei tehnici de cucerire cu care nu vei da gres

Sunteţi pregătiţi sa-l cunoaşteţi pe adevăratul cupidon şi să aflaţi de la el toate secretele seducţiei? ##VIDEO33564##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Exista si in Romania un cupidon care ajuta barbatii sa o cucereasca pe femeia visurilor. El este coach-ul de dating si se jura ca daca n-o seduci, se duce! Asa ca domnilor, atentie!" Ma adresez in principiu barbatilor care au o problema in a relationa cu femeile. Peste 70% dintre femei raspund pozitiv unui compliment dar, atentie nu oricarui fel de compliment ci unui compliment specific", sustine Taher Sonu.

Exista adevarate tehnici de cucerire. Ai vazut-o, ti-a placut? Iata ce ramane de facut.

Taher Sonu, coach dating:" Deci daca un barbat vede o femeie de care ii place poate folosi trei elemente, trei tehnici pentru a o cuceri.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Vrei sa afli care sunt? Atunci da play la video-ul din material si afla din secretele lui "Cupidon de Bucuresti"

Si daca se intampla sa o agati in club, ar fi bine sa inveti niste miscari de dans care ar putea sa o dea gata, asa ca ii lasam pe Oana si Razvan sa ve explice cum sta treaba cu Kizomba.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI