Close sidebar
Close sidebar

Cum sa ii arati ca il iubesti in functie de zodia lui. Fa asta si va fi doar al tau pentru totdeauna

Pe langa faptul ca i-o spui in fiecare zi, trebuie sa-i si dovedesti cat de mult il iubesti. Iata ce dovezi de dragoste asteapta barbatii in functie de zodia lor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec

Este un spirit independent si puternic care simte nevoia sa detina controlul in orice situatie, indiferent ca are dreptate sau nu. Ca sa-i dovedesti iubirea ta arata-i ca-i pretuiesti independenta. Nu ii ingradi libertatea si lasa-i impresia ca el decide in relatie, chiar daca nu este mereu adevarat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Taur

Este foarte incapatanat si perseverent, ceea ce este de obicei un lucru bune pentru el si pentru relatia voastra. Arata-i cat de mult ii admiri ambitia si sustine-l in proiectele lui, chiar daca ti se pare prea indraznete. Niciodata nu il descuraja.

Mai degraba fii pregatita sa il consolezi in caz ca da gres.

Gemeni
Adora aventurile, distractia, este curios si entuziast. Fii alaturi de el in aventurile care il atrag si fii gata sa descoperi lumea alaturi de el. Spune-i cat de plictisitoare ar fi viata fara el si straduieste-te sa tii pasul cu el, chiar daca nu ai aceeasi energie.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI