Rac
Este sensibil si protector, dar la randul lui are nevoie de mangaieri si alint. Nu lua in deradere incercarile lui de a te surprinde cu o cina romantica sau cadouri, chiar daca nu ii iese mereu asa cum ar vrea. De asemenea fii gata sa faci schimb de locuri cu el si alinta-l ca pe un copil.

Leu

Este ambitios, puternic si gata sa mute muntii din loc de dragul femei iubite. Arata-i ca apreciezi acest lucru si, mai ales, nu uita sa-i fii fidela 100%. Ii place sa fie in centrul atentiei, asa ca nu incerca sa-l eclipsezi si nu face glume pe seama lui, mai ales in public.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fecioara

Perfectionist si critic, poate fi un partener de viata dificil, asa ca simplul fapt ca stai langa el este o dovada de iubire, iar el o stie. Arata-i ca îi pretuiesti spiritul practic si cere-i sfatul din cand în cand, chiar daca nu ai nevoie de el, ca sa-i arati ca parerea lui e importanta.

Citeste continuarea pe unica.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si