Close sidebar
Close sidebar

Cum sa profiti la maxim de zilele libere din mini-vacanta de Sfanta Marie

Cine a spus ca România nu-i tara perfecta, s-a inselat amarnic. Când ai parte de mini-vacanta dupa vacanta parca nici nu mai simti gropile de pe asfalt si esti calm ..in trafic. Important este sa folosim la maximum zilele libere.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Va fi cel mai lung si aglomerat weekend......... iata ce va asteapta in cele 5 zile de petreceri!

Si bucuresteni au parte de jocuri si concursuri marinaresti in parcul herastrau, marti de la 9 dimineata pana la 12.
intoarce camera....

Pana marti, daca sunteti in capitala, nu ratati targul de sf marie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Va este dor de aromele care v-au incantat copilaria? Ei bine, bucatarii sibieni va invita sa redescoperiti retetele vechi. Timp de doua zile, bucatarii vor gati ciorbe, feluri principale si deserturi, atat in forma autentica, cat si in varianta adaptata timpurilor noastre.

Tot in Sibiu se joaca o hora mare! Cinci zile, 30 de evenimente, peste 600 de artisti- acestea sunt cifrele care contureaza Festivalul International de Folclor "Cântecele Muntilor"
 

Un irlandez mentine viu focul datinei si al traditiei din nordul tarii. Incepand de duminica, pret de o saptamana sunteti asteptati in satele din Maramures sa va bucurati de cantec, joc si voie buna. Vor fi organizate pelerinaje la manastirile din zona, dar si ateliere de mestesuguri la care puteti sa participati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI