În cazul în care le coacem în cuptorul aragazului, înainte de a aşeza vinetele în tavă le înţepăm cu o furculiţa, pe toată suprafaţa, astfel încât acestea să nu crape.

Citeste si: VIDEO| Pizza care nu îngrașă. Cum se prepară

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O jucătoare de tenis a anunțat că și-a făcut cont pe OnlyFans și divorțează, după ce a fost eliminată de la Australian Open- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Întoarcem cu atenţie vinetele pe toate părţile, inclusiv la capete. Acestea sunt gata dacă sunt moi atunci când le apăsăm cu o lingură. Timpul de coacere depinde de mărimea vinetelor.

Citeste si: Cei mai buni castraveti murati! In Ardeal, gospodinele au un ingredient surpriza care le da un gust deosebit

Dacă vinetele sunt coapte pe aragaz, luăm vinetele coapte şi le lăsăm puţin să se răcească. Tăiem coadă vinetelor, apoi le tăiem în două pe lung.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si