Close sidebar
Close sidebar

Cum se coc corect vinetele. Iată secretul marilor bucătari!

Vinetele pot fi coapte pe grătar, direct pe flacăra aragazului sau în cuptor, în tava aragazului protejată cu hârtie de copt.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În cazul în care le coacem în cuptorul aragazului, înainte de a aşeza vinetele în tavă le înţepăm cu o furculiţa, pe toată suprafaţa, astfel încât acestea să nu crape.

Citeste si: VIDEO| Pizza care nu îngrașă. Cum se prepară

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Întoarcem cu atenţie vinetele pe toate părţile, inclusiv la capete. Acestea sunt gata dacă sunt moi atunci când le apăsăm cu o lingură. Timpul de coacere depinde de mărimea vinetelor.

Citeste si: Cei mai buni castraveti murati! In Ardeal, gospodinele au un ingredient surpriza care le da un gust deosebit

Dacă vinetele sunt coapte pe aragaz, luăm vinetele coapte şi le lăsăm puţin să se răcească. Tăiem coadă vinetelor, apoi le tăiem în două pe lung.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI