Minorul avea numeroase echimoze pe corp si a fost internat la Spitalul de Urgenta Barlad. Aici copilul le-a povestit cadrelor medicale ca a fost batut de catre mama sa cu un fier de calcat.

Femeia, cunoscuta pentru faptul ca isi neglijeaza frecvent copiii si ca ii abuzeaza este cercetata de politisti. Baiatul de zece ani a afirmat fata de cadrele medicale ca a fost batut de catre mama sa pe motiv ca nu-i spunea ”mama”, dupa ce femeia s-a recasatorit, scrie invaslui.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Incident socant la Iasi! Imediat dupa slujba, un preot a luat arma si a tras. A executat doua "javre", ziua in amiaza mare

Reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui au intervenit in acest caz, urmand ca, odata cu externarea baiatului, acesta sa fie internat intr-un centru de plasament. De asemenea, un frate de-al copilului, in varsta de patru ani, a fost scos din familie si dat in plasament.

"Am fost sesizati de cadrele medicale cu privire la faptul ca in spitalul barladean a ajuns un copil care ar fi fost agresat de mama sa. Colegii fac, alaturi de reprezentantii Politiei, evaluarea in acest caz. in familie mai exista un copil in varsta de 4 ani si jumatate, iar in functie de ce va stabili ancheta, vom vedea daca se impune scoaterea acestora din familie”, a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Vaslui, Irina Cimpeanu.

"Pe numele femeii a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, iar colegii efectueaza cercetari pentru stabilirea masurilor legale ” a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Silvia Manta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si