Close sidebar
Close sidebar

Cumplit! Si-a mutilat copilul cu fierul de calcat fiindca nu ii spune mama - Medicii din Barlad s-au ingrozit cand au vazut ranile

Un copil de 10 ani a ajuns la spital dupa ce mama lui l-a batut cu fierul de calcat. Potrivit reprezentantilor Protectiei Copilului, baiatul a fost gasit in apropierea garii din Barlad dupa ce plecase de acasa.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Minorul avea numeroase echimoze pe corp si a fost internat la Spitalul de Urgenta Barlad. Aici copilul le-a povestit cadrelor medicale ca a fost batut de catre mama sa cu un fier de calcat.

Femeia, cunoscuta pentru faptul ca isi neglijeaza frecvent copiii si ca ii abuzeaza este cercetata de politisti. Baiatul de zece ani a afirmat fata de cadrele medicale ca a fost batut de catre mama sa pe motiv ca nu-i spunea ”mama”, dupa ce femeia s-a recasatorit, scrie invaslui.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui au intervenit in acest caz, urmand ca, odata cu externarea baiatului, acesta sa fie internat intr-un centru de plasament. De asemenea, un frate de-al copilului, in varsta de patru ani, a fost scos din familie si dat in plasament.

"Am fost sesizati de cadrele medicale cu privire la faptul ca in spitalul barladean a ajuns un copil care ar fi fost agresat de mama sa.

Colegii fac, alaturi de reprezentantii Politiei, evaluarea in acest caz. in familie mai exista un copil in varsta de 4 ani si jumatate, iar in functie de ce va stabili ancheta, vom vedea daca se impune scoaterea acestora din familie”, a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Vaslui, Irina Cimpeanu.

"Pe numele femeii a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, iar colegii efectueaza cercetari pentru stabilirea masurilor legale ” a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI