Mădălina Gabriela Pristăviţa și Ionuţ Răuşanu au fost reținuți de oamenii legii, după moartea Sofiei. Cei doi iubiți din Iași sunt cercetați pentru lovire, tentativă de omor, rele tratamente aplicate minorilor și omor calificat. Micuța a murit, după ce a fost uitată într-o cadă plină cu apă.

Citeste si: Un tată și-a omorât fiica de 19 ani. Omul a spulberat-o cu mașina: „Avea o inimă de aur”

Cei doi tineri au fost cercetați pentru omor calificat și tentativă de omor calificat. Acuzațiile au fost aduse de procurorii de pe lângă Tribunalul Iași. Aceștia au fost arestați pentru 30 de zile pentru acuzațiile de ucidere și pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Poliția continuă cercetările în acest dosar. Se pare că mama a lovit-o pe Sofia de mai multe ori, iar copila a fost supusă unor chinuri teribile. Înainte de a muri, minora a fost băgată în mașina de spălat în funcțiune.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Crimă terifiantă în Iași. Un bărbat și-a decapitat propria mamă

De când au fost arestați, cei doi iubiți au cerut să fie lăsați în libertate, dar judecătorii au respins toate solicitările. Mădălina Gabriela Pristăviţa, mama copilei, este acuzată de lovire, tentativă de omor, rele tratamente aplicate minorilor și omor calificat. Dezvoltatorul imobiliar Ionuț Răușanu este cercetat pentru șase fapte de lovire, complicitate la tentativă de omor, rele tratatmente aplicate minorilor și omor calificat.

Micuța Sofia a fost lăsată într-o cadă plină cu apă

Sofia a decedat după ce a fost uitată în cadă. Ea a fost supusă unor tratamente groaznice. Copila a fost adusă inconștientă la spital în brațele mamei, dar femeia nu a vrut să ofere informațiile primite din partea medicilor.

Citeste si: Soția bărbatului omorât la Bolintin Vale cere daune de 500.000 de euro. Șoferul de microbuz Nicolae Tomescu a fost ucis cu pietre

În urma unei discuții, oamenii legii au decis ca aceștia să fie reținuți. Mădălina Gabriela Pristăviţa și Ionuţ Răuşanu riscă ani grei de închisoare.

Citeste si: Ies la iveală noi informații în cazul lui Mario, copilul ucis de propria bunică! Cu ce boală a fost diagnosticată femeia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si