Close sidebar
Close sidebar

Cuplu de batrani, devorat de cei sapte caini din gospodarie. Vecinii nu ii mai vazusera de luni bune

O fiica care a mers luni sa isi viziteze parintii a avut parte de o descoperire macabra. Mama si tatal ei au fost mancati de catre cei sapte caini pe care batranii ii aveau in gospodarie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Oribila descoperire a fost facuta luni in Spania, in Palma de Maiorca, iar politia investigheaza cazul.

Fiica batranilor nu ii mai vazuse pe acestia de la Craciun si devenise ingrijorata in legatura cu soarta lor. Batranii locuiau intr-o zona retrasa, la casa si aveau 7 caini in curte. In momentul in care a intrat pe poarta, femeia a avut un soc. Doi dintre caini, care erau legati, murisera, iar ceilalti 5 erau extrem de slabi.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Cand a intrat in casa, a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. Din parintii ei, a mai gasit doar oasele. Cainii infometati devorasera cadavrele celor doi batrani.

Anchetatorii cred ca cei doi soti au murit din cauze naturale. Prima data ar fi murit barbatul, iar sotia acestuia, care era imobilizata la pat si depindea in totalitate de sotul ei, ar fi murit la cateva zile distanta, de foame.

Ramasitele celor doi batrani au fost preluate in vederea efectuarii autopsiei. Legistii au declarat ca cei doi au murit in urma cu aproximativ 2 luni, scrie Mirror. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI