Curs valutar BNR, 19 octombrie 2023. Banca Națională a României anunță în fiecare zi, la ora 13.00, noul curs valutar. Stirilekanald.ro va publica în timp real care sunt noile cotații ale principalelor monede internaționale. 

Curs valutar BNR azi, 19 octombrie 2023

Euro- 4,9720 lei

Dolar american- 4,7177 lei

Lira sterlină- 5,7064 lei

Franc elvețian- 5,2467 lei

Gram de aur- 295,6786 lei

Curs valutar BNR azi, 18 octombrie 2023

Euro- 4.9705 lei

Dolar american- 4.7038 lei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Lira sterlină- 5.7353 lei

Franc elvețian- 5.2346 lei

Gram de aur- 293.9985 lei

Euro s-a aflat, miercuri, într-o ușoară creștere +0.06% și a ajuns 4.9705 lei. Dolarul american este într-o ușoară scădere și a ajuns la 4.7038 lei.

Citește și: EXCLUSIV: Ce se întâmplă cu ratele românilor în perioada următoare și ce trebuie să știe cei care vor să facă un credit la bancă. Consultant financiar: ”Nu recomand accesarea creditelor în perioada următoare. Doar dacă e urgență”

Curs valutar BNR, 19 octombrie 2023

Curs valutar BNR, 19 octombrie 2023

[Sursa foto: Pexels.com]

CCR a respins sesizarea Opoziţiei pe măsurile fiscale pe care Guvernul şi-a asumat răspunderea

O informație importantă din zona economică. Judecătorii CCR au respins, miercuri, ca neîntemeiată, sesizarea pe pachetul de măsuri fiscale pe care Guvernul şi-a asumat răspunderea. Decizia a fost clară: este constituţională. 

„În esenţă, Curtea a constatat că angajarea răspunderii Guvernului asupra proiectului de lege a vizat un scop unic şi unitar, respectiv creşterea veniturilor la bugetul public naţional şi reducerea cheltuielilor statului. În

cadrul examenului de constituţionalitate, sub aspect extrinsec, s-a conchis că procedura de adoptare a legii prin angajarea răspunderii Guvernului a respectat exigenţele Constituţiei şi ale jurisprudenţei Curţii Constituţionale. 

Moneda euro a înregistrat zilele trecute creșteri constante

Moneda euro a înregistrat zilele trecute creșteri constante

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Curs valutar BNR, 18 octombrie 2023. Cu cât se vinde un euro? Anunț de ultimă oră pe piața valutară

De asemenea, sub aspect intrinsec, Curtea a reţinut că dispoziţiile legale criticate în mod punctual de autorii obiecţiei de neconstituţionalitate au fost adoptate în marja de apreciere şi de oportunitate de care legiuitorul dispune în materie financiar-fiscală”, arată comunicatul de presă al CCR.

Marian Enache, președintele Curții Constituționale a anunţat că după motivarea deciziei CCR, legea poate fi promulgată de preşedintele Klaus Iohannis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si