Curs valutar BNR 25 iulie 2023. Moneda euro se află pe un trend descendent, coborând azi sub pragul de 4,92 lei, în condițiile în care în urmă cu o lună, cursul valutar urcase peste valoarea de 4,96 lei/euro.

Curs valutar BNR 25 iulie 2023.  Care este valoarea unui euro, dar și a celorlalte monede internaționale azi? Vezi care sunt cotațiile pentru principalele monede internaționale mai jos.

Știrile Kanal D vă prezintă în timp real noile cotații ale monedelor internaționale. Fiecare actualizare are loc la ora 13.00 a zilei. 

Curs valutar BNR azi

BNR a anunát marí, 25 iulie 2023, un curs valutar de 4,9198 lei/euro, în scădere cu 0,10% față de cursul de ieri. Dolarul a crescut marți până la valoarea de 4,4539 lei (creștere de 0,23%)

La ultima raportare de luni, 24 iulie 2023, moneda euro a înregistrat o scădere semnificativă în raport cu leul, până la valoarea de 4,9245 lei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La cursul de luni, dolarul american s-a apreciat ușor în raport cu moneda națională, urcând de la 4,4374 lei (vineri) până la valoarea de 4,4437 lei/dolar.

Curs valutar BNR, marți 25 iulie, pentru euro

Un euro= 4,9198 lei

Curs valutar BNR, marți 25 iulie, pentru dolarul american

Un dolar american= 4,4539 lei  

Curs valutar BNR pentru lira sterlină

O liră sterlină= 5,7150 lei

Curs valutar BNR pentru francul elvețian

Un franc elvețian= 5,1245 lei

Curs valutar BNR 25 iulie 2023: Cum evoluează euro azi

Curs valutar BNR 25 iulie 2023: Cum evoluează euro azi

Curs valutar azi- moneda națională, stabilă în raport cu euro și dolarul

Curs valutar azi. Preşedintele Consiliului Fiscal, Daniel Dăianu, a explicat recent de ce pieţele nu reacţionează încă nervos la starea bugetului public din România.

Curs valutar azi. Piața valutară este relativ stabilă în România de mai mult ani. Printre motivele stabilității din 2023 se află faptul că datoria publică nu este (încă) copleşitoare, BNR are rezerve valutare considerabile, PNRR a adus sume de "bani tari"' în ţară.

Citește și: VIDEO- Veste tristă pentru fumători. Tutunul încălzit cu arome, în pericol de a fi interzis

Curs valutar azi. Datoriile publice sunt considerabil mai mici în Europa centrală şi de răsărit, dar unele dintre ţările din această regiune nu fac parte din zona euro (apare riscul valutar) şi au deficite bugetare mari.

Poți vedea AICI cursul valutar BNR pentru toate valutele 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si