Curs valutar BNR azi, 13 octombrie 2023. Banca Națională a României a anunțat, la ora 13.00, ultimul curs valutar al acestei săptămâni. Stirilekanald.ro aduce, în timp real, noile date.

Curs valutar BNR 13 octombrie 2023

Euro- 4,9645 lei

Dolar american- 4,7146 lei

Lira sterlină- 5,7473 lei

Franc elvețian- 5,1922 lei

Gram de aur- 285,9224 lei

Curs valutar BNR 12 octombrie 2023

Euro- 4,9627 lei

Dolar american- 4,6739 lei

Lira sterlină- 5,7479 lei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Franc elvețian- 5,1941 lei

Gram de aur- 282,7210 lei

Euro a fot joi într-o ușoară scădere, fiind cotat la 4,9627 lei. Dolarul american se află și el tot în ușoară scădere, ajungând la 4.6739 lei.

Citește și: Curs valutar BNR azi, 12 octombrie 2023. Euro este stabil. Cu cât se vinde azi?- UPDATE

Curs valutar azi

Curs valutar azi

[Sursa foto: Pexels.com]

Marcel Ciolacu: Inflaţia pe luna septembrie a scăzut la 8,8%

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, în cadrul ședinței de Guvern, că inflaţia pe luna septembrie a scăzut la 8,8%. Acesta este un bun indicator că măsurile de plafonare a preţurilor la alimentele de bază produc efectele dorite.

”Inflaţia pe luna septembrie a scăzut la 8,8%! Asta arată că măsurile de plafonare a preţurilor la alimentele de bază produc efectele dorite”, a spus premierul, în şedinţa de Guvern.

Citește și: Importurile de cereale din Ucraina vor fi permise numai în baza unui acord de punere în piață eliberat de MADR. OUG va fi aplicată până la finalul lunii decembrie

Curs valutar azi

Curs valutar azi

[Sursa foto: Pexels.com]

Predicțiile pentru final de an? ”Sunt convins că direcţia aceasta va continua şi vom avea la finalul anului o inflaţie între 7 şi 8 la sută, aşa cum am promis”, a mai spus premierul.

Tot în cadrul conferinței, Ciolacu a spus că are o solicitare către ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

”Aş dori ca săptămâna viitoare să vină cu o propunere despre modalitatea de prelungire a schemei de plafonare a preţurilor la alimentele de bază, simultan cu extinderea listei de produse. La aceste sortimente de bază, peste 90% sunt produse româneşti. Cred că este o decizie legitimă, aşteptată de populaţie şi una care va susţine producătorii români”, a arătat premierul Ciolacu.

Citește și: Studenții vor primi mai mulți bani de la stat în anul universitar 2023-2024. Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si