Curs valutar BNR azi, 22 august 2023. Banca Națională a României a anunțat la ora 13 noile valori pentru monedele internaționale. Pe stirilekanald.ro, poți afla în timp real care sunt noile cotații. 

Curs valutar BNR 22 august 2023

Euro- 4,9373 lei

Dolar american- 4,5276 lei

Lira sterlină- 5,7875 lei

Franc elvețian- 5,1621 lei

Gram de aur- 276,9936 lei

Curs valutar BNR 21 august 2023

Euro- 4,9416 lei

Dolar american- 4,5319 lei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Lira sterlină- 5,7732 lei

Franc elvețian- 5,1547 lei

Gram de aur- 275,2425 lei

Euro s-a aflat luni într-o ușoară scădere -0,05%. În ceea ce privește dolarul american, vorbim tot de o scădere, de -0.38%.

Citește și: Vești bune pentru românii cu credite în lei. Indicele ROBOR a scăzut la minimul ultimului an. Ce urmează?

Moneda euro este în scădere

Moneda euro este în scădere

[Sursa foto: Pexels.com]

Analişti: Bursele de confruntă cu o furtună perfectă

Pieţele bursiere au fost lovite de ”o furtună perfectă” săptămâna trecută. Totul s-a întâmplat deoarece preocupările legate de încetinirea economiei chineze şi ratele dobânzilor americane ridicate au zguduit încrederea investitorilor la nivel global.

”Pieţele sunt lovite de furtuna perfectă, pe fondul creşterii dobânzilor, a înrăutăţirii datelor economice din China, a lichidităţii slabe din perioada verii şi a unei greve a cumpărătorilor”, a declarat Emmanuel Cau, şeful de Strategie pentru acţiuni europene Barclays, într-o notă de cercetare de vineri.

Citește și: VIDEO- Nu vor să dea poștașul pe bancomat. Oamenii sunt revoltați că trebuie să își ridice singuri pensia, de la bancomat, după ce nu mai există poștaș în comună.

Curs valutar azi

Curs valutar azi

[Sursa foto: Pexels.com]

”Fie că este vorba de criza de pe piaţa imobiliară din China, de creşterea randamentului obligaţiunilor din SUA din cauza temerilor că dobânzile vor rămâne mai ridicate pentru mai mult timp sau de scăderea mare a vânzărilor cu amănuntul din Regatul Unit, lucrurile încep să arate puţin urâte acolo”, a spus directorul AJ Bell Investment, Russ Mold, a spus prin e-mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si