Vă prezentăm cursul valutar BNR pentru 11 martie 2024. Banca Națională a României în fiecare zi, la ora 13:00, noul curs valutar.

Consultă cursul valutar BNR pe stirilekanald.ro și află cum evoluează monedele internaționale în fiecare zi.

Curs valutar BNR pentru 11 martie 2024

Euro- 4.9671 lei

Dolar american- 4.5397 lei

Lira sterlină- 5.8320

 lei

Franc elvețian- 5.1768 lei

Gramul de aur- 317.9323 lei

Curs valutar BNR pentru 8 martie 2024

Euro- 4.9691 lei

Dolar american- 4.5463 lei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Lira sterlină- 5.8319 lei

Franc elvețian- 5.1867 lei

Gramul de aur- 316.8932 lei

bancnote euro

Vezi la ce cotație ajunge moneda euro pe 11 martie 2024, conform cursului valutar BNR.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Noile grile de salarii din sănătate și asistență socială, așa cum apar în OUG adoptată de Guvern. Protestele continuă în spitale!

Înainte ca BNR să anunțe cursul oficial al EURO-RON pentru ziua de 11 martie 2024, un euro s-a tranzacționat la valoarea de 4.9691

lei, după ce a suferit o scădere cu -0.01%. În schimb, dolarul american s-a tranzacționat la valoarea de 4.5463 lei, după ce a scăzut cu -0.01%.

Pe 8 martie 2024, gramul de aur s-a tranzacționat la valoarea de 316.8932 lei, după ce crescut cu +0.33%.

Cum arată moneda de colecție dedicată lui George Michael, prezentată de Monetăria Regală a Marii Britanii?

Monetăria Regală a Marii Britanii a adus în atenția publicului o monedă specială, de colecție, dedicată regretatului artist George Michael. 

Pe monedă îl regăsim pe George Michael purtând o pereche de ochelari de soare și un refren dintr-un îndrăgit cântec de-ale sale, „Faith”. Pe monedă sunt prezente și culorile negru și roșu, într-o parte a acesteia; aceste culori au fost folosite destul de mult de-a lungul carierei sale, iar ele au fost trecute pe monedă pentru a întregi omagiul adus starului pop, conform news.ro

moneda george michael

Monetăria Regală a Marii Britanii prezentat la finalul lunii februarie o monedă de colecție, dedicată regretatului artist George Michael. 

[Sursa foto: BBC/news.ro]

Designerul monedei dedicată lui George Michael, Sandra Deiana, a menționat că și-a dorit ca portretul artistului să fie unul detaliat, „care să surprindă expresia carismatică a artistului. M-am gândit în special la ochelarii săi de soare emblematici”.

Citește și: "Acești bani chiar îndeplinesc dorințe". Secretul monedelor aruncate în Fontana di Trevi din Roma, dezvăluit

Această monedă dedicată lui George Michael vine ca o completare a seriei Music Legends a Monetăriei Regale a Marii Britanii. Această serie a mai inclus și alți artiști foarte iubiți de-a lungul timpului: David Bowie, Elton John și Queen.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si