Close sidebar
Close sidebar

Cutremur la CFR Cluj. Cine vine sa salveze situatia.

Dezastrul suferit de campioana Romaniei in fata necunoscutilor de la Dudelange din Luxemburg va aduce dupa sine schimbari majore in structura clubului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele Muresan pare sa isi fi pierdut creditul, dupa ce l-a inlaturat pe Edi Iordanescu pentru a-i face loc lui Toni Conceicao pe banca tehnica. Oficialul va ramane, probabil, in conducere, dar un fost jucator al Realului vine sa fie numarul 1 la CFR. Rafael Gordillo, fost mare international spaniol, campion cu galacticii si fost presedinte la Betis Sevilla, vine sa salveze corabia si va negocia un contract cu patronul clujean.

Si pe banca tehnica vor fi schimbari. Conceicao si-a depus demisia, iar in locul portughezului favorit sa preia echipa este Ionel Ganea, o varianta surprinzatoare. Sefii clubului spera insa ca fostul international roman sa aduca mai multa disciplina in lot.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Autor: Radu Bordei 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI