Coplesite de durere, rudele politistului abia si-au mai gasit cuvintele pentru a sta de vorba cu reprezentantii presei. Soacra tanarului ne-a relatat cu lacrimi in ochi intreaga poveste la capatul careia familia l-a pierdut pe Catalin, un tanar iubit si respectat de prieteni si de apropiati pentru felul sau de a fi.

Citeste si: Gestul revoltator al tatalui ucrainencei care a ucis 5 persoane. Cum vrea acesta sa isi scape fiica de inchisoare

Durerea familiei este impartita acum intre disparitia fiului drag si tristetea fiicei in varsta de aproape 3 anisori, care isi intreaba mama cand se intoarce tatal ei de la serviciu:
„Vine de la cresa si ne intreaba cand vine tati de la serviciu, fiindca lipseste cam de mult. Nu mai stim ce sa ii spunem, credeti-ne. Suntem niste oameni distrusi dupa pierderea lui Catalin..” , a povestit soacra tanarului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Acum, rudele se pregatesc de inmormantare. Familia spera ca astazi, in jurul orei 15:00, dupa ce necropsia va fi fost efectuata, sa ajunga cu trupul lui Catalin la capela cimitirului „Sfantul Gheorghe” din Bariera Brailei.

Tot aici, cunoscutii ii pot aprinde o lumanare si isi pot lua ramas-bun de la tanar pana joi, atunci cand va avea loc inmormantarea, scrie reporterbuzoian.ro.

Citeste mai multe AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si