Close sidebar
Close sidebar

Cuvintele sfasietoare ale fetitei politistului mort din Buzau. Catalin Motoasca va fi ingropat joi

Durere fara margini in familia politistului buzoian Catalin Motoasca, mort luni seara in urma unui tromboembolism pulmonar descoperit tarziu. Barbatul era internat la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, iar medicii nu au mai avut ce face pentru a-i salva viata, in timp ce transferul la Bucuresti a fost refuzat din cauza starii grave a pacientului.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Coplesite de durere, rudele politistului abia si-au mai gasit cuvintele pentru a sta de vorba cu reprezentantii presei. Soacra tanarului ne-a relatat cu lacrimi in ochi intreaga poveste la capatul careia familia l-a pierdut pe Catalin, un tanar iubit si respectat de prieteni si de apropiati pentru felul sau de a fi.

Durerea familiei este impartita acum intre disparitia fiului drag si tristetea fiicei in varsta de aproape 3 anisori, care isi intreaba mama cand se intoarce tatal ei de la serviciu:
„Vine de la cresa si ne intreaba cand vine tati de la serviciu, fiindca lipseste cam de mult. Nu mai stim ce sa ii spunem, credeti-ne. Suntem niste oameni distrusi dupa pierderea lui Catalin..”, a povestit soacra tanarului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Acum, rudele se pregatesc de inmormantare. Familia spera ca astazi, in jurul orei 15:00, dupa ce necropsia va fi fost efectuata, sa ajunga cu trupul lui Catalin la capela cimitirului „Sfantul Gheorghe” din Bariera Brailei. Tot aici, cunoscutii ii pot aprinde o lumanare si isi pot lua ramas-bun de la tanar pana joi, atunci cand va avea loc inmormantarea, scrie reporterbuzoian.ro.

Citeste mai multe AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI