Close sidebar
Close sidebar

"Daca copiii mei au vreo legatura cu drogurile, omorati-i". Presedintele filipinez ordona politiei sa ii execute fiul daca dovedeste ca este traficant de droguri

Rodrigo Duterte, presedintele filipinez, a ordonat autoritatilor sa ii execute fiul daca se dovedeste ca este traficant de droguri.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rodrigo Duterte a socat intreaga lume dupa ce a comandat politiei sa ii execute fiul daca se dovedeste ca acesta are legaturi cu mafia drogurilor, scrie Daily Mail.
 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Paolo Duterte, fiul presedintelui, este acuzat ca face parte dintr-un grup chinez care ar fi introdus ilegal in Filipine un transport urias de metamfetamina provenita din China.

Presedintele filipinez a indemnat politia sa pastreze procedurile standarde in ceea ce priveste razboiul impotriva drogurile. Asta chiar daca pana si fiul sau ar fi implicat in afaceri cu stupefiante.

"Ordinul meu este sa fii ucis daca esti prins.

Eu il voi proteja pe politistul care te va omori", i-a spus presedintele fiului sau de 42 de ani.

"Am spus deja ca ordinul meu este urmatorul: 'Daca am copii care au legaturi cu droguri, omorati-i pentru ca oamenii sa nu aiba nimic de zis'", a declarat Duterte intr-un discurs sustinut marti seara la palatul prezidential din Manila in fata unor functionari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI