Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie chiar ieri, când a împlinit vârsta de 18 ani. Tânăra nu a stat pe gânduri și a acceptat imediat. Fata lui Pavel Stratan a devenit celebră la vârsta de patru ani când a interpretat melodia „Ghiță, te aștept la portiță!”.

Edward Sanda, în vârstă de 23 de ani, a cerut-o în căsătorie chiar la petrecerea de ziua ei și apoi a făcut publice imaginile.

„ A spus DAAA. Iubirea vieții mele”, a scris Edward.

„Am împlinit 18 ani plini de surprize și emoție! Nu pot decât să vă mulțumesc pentru toate urările frumoase, pentru că ați fost alături de mine la aniversarea majoratului meu și Universului pentru tot ce trăiesc și ce am! ❤”, a spus Cleopatra.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

dan negru nuntă cleopatra stratan
Cleopatra Stratan alături de iubitul său, Edward Sanda.[Sursa foto: google]

Edward a menționat că tatăl Cleopatrei știa de planui lui și că deja primise acordul pentru a face acest pas. „Dacă nu era azi, era mâine. Eu simțeam că ea este fata cu care pot să construiesc orice în viața asta, chiar dinainte să fim împreună.

I-am zis lucrul acesta. Nu am mai întâlnit niciodată pe nimeni cum e Cleo”, a spus și artistul: precizând: „Am zis că o dată în viață o să fac chestia asta și așa o să rămână. S-a simțit un pic în tonul meu că aveam emoții”.

Ce i-a transmis Dan Negru tinerei domnișoare

Dan Negru a reacționat imediat la vestea primită: „Chestii serioase in Google Trends: se mărită aia mică cu gemantanul.


Cleopatra Stratan.
E plin google de știrea asta.
O știu de când ronțăia ciocolată in pauzele de filmare.
Acu' trece la un desert mai periculos: tortul de nuntă. 😂”.

Prezentatorul TV a adăugat și o poză cu el și Cleopatra de pe vremea de când era invitata lui la emisiuni.

Edward Sandra și Cleopatra Stratan se cunosc de aproape un an de zile și de atunci declară că sunt suflete pereche.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si