Close sidebar
Close sidebar

Dan Negru, prezentatorul ”Jocul cuvintelor”, impresii de pe litoralul grecesc: „Suntem mult peste ce are Grecia azi”

Dan Negru a rămas dezamăgit de litoralul grecesc. Deși mulți români preferă Grecia sau Turcia, prezentatorul este de părere că România este peste.

Diana Bostan,

Dan Negru în Grecia

[Sursa foto: Facebook- Dan Negru]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dan Negru a caracterizat pe pagina sa personală de Facebook, litoralul grecesc ca fiind ”o adunătură de Eforie a anilor '90”.

Dan Negru este dezamăgit de litoralul grecesc

„Când stăm în genunchi, alţii ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură în Grecia. Ştiam că Atena, leagănul civilizaţiei democratice, a ajuns demult un ghetou. Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor '90” , a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Un polițist criminalist, câștigător la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a donat o parte importantă din premiu unor adolescenți cu o poveste dramatică

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Prezentatorul ”Jocul cuvintelor” susține că România este peste Grecia, dar admiră în același timp atitudinea grecilor și ospitalitatea, știind că turismul este singura lor salvare.

Dan Negru, o scurtă istorie a turismului grecesc

„Oamenii, grecii, admirabili. Ei ştiu că turismul e singura lor salvare într-o ţară in care statul a eşuat. Economia Greciei se bazează pe veniturile din turism. Dacă noi aveam tradiţia si istoria Greciei si prezentul ei de azi, i-am fi crucificat pe toţi.

Suntem mult peste ce are Grecia azi! Noi, cei asupriţi mereu în istoria noastră n-am decăzut aşa cum au făcut-o grecii de-a lungul istoriei lor. În 200 de ani de la independenţă, Grecia a intrat in faliment de 7 ori. Când ni se pare ca alţii sunt mai mari decat noi, să ne ridicăm din genunchi”, a mai zis Dan Negru.

Citeste si: Kanal D, lider de audiență cu ediția de duminică a emisiunii „Roata Norocului”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI