Close sidebar
Close sidebar

Darren Cahill a castigat 1,3 milioane dolari ca jucator de tenis! Cu cat il plateste acum Simona Halep?

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a practicat si el tenisul, insa a fost departe de performantele pe care le-au avut elevii lui.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Darren Cahill are 52 de ani, este de origine australian si este fiul jucatorului de fotbal australian John Cahill. A practicat tenisul ca jucator intre 1984 si 1995, ajungand pana pe locul 22 – la simplu si 10 mondial – la dublu. A acumulat, in total, 16 titluri, insa nici unul de Grand Slam. A ajuns, totusi, in finala la dublu, la Australian Open, in 1989, cel mai bun an al sau.

In cariera de jucator profesionist, el a strans aproape 1,35 milioane dolari. In prezent este rezident american, avand o casa in Las Vegas, Nevada. Cand nu este in tribune, comenteaza tenis pentru reteaua ESPN.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cele mai mari performante le-a obtinut, insa, ca antrenor. El l-a descoperit le Lleyton Hewitt, l-a antrenat pe Andre Agassi, dupa care a mai lucrat cu Andy Murray, Ana Ivanovic, Fernando Verasco, Daniela Hantuchova sau Sorana Carstea.

Cu Simona Halep lucreaza din 2014 si primeste un salariu de aproximativ 1.000.000 dolari pe an, plus un procent de 10% din premiile castigate de eleva sa.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI